NE FELEDD! 25 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

Blog

PETROL BEER & BARBEQUE X FEHÉR NYÚL

PETROL
2022.06.16 17:00
PETROL BEER & BARBEQUE X FEHÉR NYÚL

A barbeque és a sörök szerelme az égben köttetett! Ez az az alapvetés, ami megalapozta a Petrollal való együttműködésünket. Olyan megrendíthetetlen igazság ez, ami nap mint nap visszaigazolást kap a vendégektől.

A pár hónappal ezelőtti nyitás óta kilenc fajta Fehér Nyúl craft sört találsz a csapon, további öt további tétel pedig üveges vagy dobozos formában kapható, folyamatosan frissülve a legújabb sörökkel.

 

Austinból a József krt. 35-ig.

Idáig szállt a new wave barbeque füstje, ami a Petrol megálmodóit, Matyit és Áront is megszédítette és nem hagyta nyugodni. Újragondolt fogások, merész ízprofilok, új lendület a BBQ játszóterén, ez az ő irányuk.????

 

Ki itt belépsz, hagyj fel minden berögződéssel, és engedd, hogy a new wave BBQ hullámai ringassanak! Füstös barbeque fogások és a gondosan válogatott kraft sörök találkoznak egy kötetlen környezetben. A merész ízprofilokat Dél-Amerikai utazásaik inspirálták, majd a folyamatos kísérletezésnek köszönhetően öltötték fel jelenlegi formájukat.

 

Ahol Mac ‘n Cheese kirántva, a kimchi füstölve, a marhanyak füstön konfitálva érkezik, és ez még csak a kezdet, hamarosan étlap frissítés. Alig várjuk, hogy az új tételeket egy közös eseményen a legfrissebb craft sörökkel kóstolhassuk! Ha a korábbi eventekről lemaradtál, figyeld a Facebook felületeinket, és légy résen a legújabb havi eseményeinket illetően. A sör és bbq imádóknak kötelező, a többieknek csak erősen ajánlott.????

 

Asztalfoglalás: https://bit.ly/3DoCbu1

Instagram account: https://www.instagram.com/petrol_beerandbbq/ 

Facebook account: https://www.facebook.com/petrolbbq