NE FELEDD! 25 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

Bízd magad a Fehér Nyúlra és lépj be!

A világ végtelen, csodálatos és sok titkot rejt. Hiszünk abban, hogy az ember feladata a felfedezés. Minden, amit szenvedélyes kíváncsiságunktól hajtva teszünk, egy-egy újabb lépés ezen az úton.

Ez a kíváncsiság indított el minket a házi sörfőzés izgalmas ösvényén is 2010 környékén. Kezdetben a felfedezés és az alkotás öröme hajtott, hogy otthon, a konyhában is iható, sőt kifejezetten jó sört lehet készíteni. Aztán belemélyedtünk a kísérletezésbe, az alapanyagok sokszínűségébe, a sörtípusok végtelen változatosságába, a biokémia rejtelmeibe, az eljárások, eszközök, berendezések újabb és újabb fajtáiba. Beszippantott minket a sörfőzés.

De nem álltunk meg itt. Szerettük volna megmutatni másoknak is, hogy a sör világa sokkal gazdagabb annál, mint amit korábban mi is hittünk róla. A lehető legtöbb emberrel meg akartuk osztani azt az örömöt, amit a felfedezés nyújt. Ezért létrehoztuk a Fehér Nyúl sörfőzdét, amivel kaput nyitunk azok számára, akiket hozzánk hasonlóan állandóan hajt a kíváncsiság.

Sörfőzdénk az a nyúlüreg, melyen át egy új valóságba kerülhetsz. Bízd magad a Fehér Nyúlra, és lépj be!

Szétosztottuk a taproomunkat a kedves partnereink között, így jobban arra tudunk koncentrálni, hogy úton-útfélen bele tudj botlani egy Nyúlba. Ez viszont nem jelenti azt, hogy teljesen megváltunk a taproomtól és néhanapján ne tárnánk fel az Üreg titkait előttetek. Továbbra is szeretnénk, hogy a főzde életének részesei legyetek, ezért különleges alkalmakkor kinyitjuk a taproomot, amikor jó kis hétvégi programokkal készülünk nektek és ilyenkor szívesen körbe is vezetünk titeket a főzdén, díjmentesen. Jöhettek baráti társasággal, családdal, kutyussal, vagy akikkel éppen kedvetek tartja, lehet sütögetni együtt és frissen csapolt söröket kóstolgatni.


Budapest belvárosától egy köpésre található a Fehér Nyúl sörfőzde, a 9. kerületben, ahol indusztriális környezetben kóstolhatod meg helyben főzött friss söreinket, szervezett programok keretén belül. Csoportok számára továbbra is nyújtunk főzdetúrákat és ízhiba tanfolyamokat.

Nyulas hétvégék:

  • Április 26-27.
  • Június 14-15.
  • Augusztus 30-31.
  • Október 11-12.

Későbbi eseményeinkről Facebook oldalunkon vagy hírlevelünkre feliratkozva tájékozódhatsz.

SÖRFŐZDE

A Fehér Nyúl egy rövid gerilla időszak után, 2017-ben lakta be Soroksári úti üzemét. A fő épület egy korábbi textilgyár részét képezte, itt található maga a sörfőzde, az irodánk és persze a főzőházzal közös térben helyt kapott Taproom is. Ez az Üreg magja, termelőüzem mellet egyben hangulatos közösségi tér is. A gyártelepen található még több raktárunk, a nyári időszakban a fedett teraszunk, és ez még nem minden! Sikeres crowdfunding kampányunk nyomán további bővítésekre nyílt lehetőségünk, amiket 2023-ban tervezünk realizálni.


Kérdéssel fordulnál hozzánk? Kollégáink az info@fehernyul.hu email címen várják megkeresésed!