NE FELEDD! 20 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

Bízd magad a Fehér Nyúlra és lépj be!

A világ végtelen, csodálatos és sok titkot rejt. Hiszünk abban, hogy az ember feladata a felfedezés. Minden, amit szenvedélyes kíváncsiságunktól hajtva teszünk, egy-egy újabb lépés ezen az úton.

Ez a kíváncsiság indított el minket a házi sörfőzés izgalmas ösvényén is 2010 környékén. Kezdetben a felfedezés és az alkotás öröme hajtott, hogy otthon, a konyhában is iható, sőt kifejezetten jó sört lehet készíteni. Aztán belemélyedtünk a kísérletezésbe, az alapanyagok sokszínűségébe, a sörtípusok végtelen változatosságába, a biokémia rejtelmeibe, az eljárások, eszközök, berendezések újabb és újabb fajtáiba. Beszippantott minket a sörfőzés.

De nem álltunk meg itt. Szerettük volna megmutatni másoknak is, hogy a sör világa sokkal gazdagabb annál, mint amit korábban mi is hittünk róla. A lehető legtöbb emberrel meg akartuk osztani azt az örömöt, amit a felfedezés nyújt. Ezért létrehoztuk a Fehér Nyúl sörfőzdét, amivel kaput nyitunk azok számára, akiket hozzánk hasonlóan állandóan hajt a kíváncsiság.

Sörfőzdénk az a nyúlüreg, melyen át egy új valóságba kerülhetsz. Bízd magad a Fehér Nyúlra, és lépj be!

A Taproom a sörfőzdében kialakított kóstoló helyiség, ahol legfrissebb söreinket kóstolhatod csapról, dobozból vagy palackból. Nem létezik ennél autentikusabb helyszín a sörözésre. A főzőház mellett ülve, szakértő személyzet által csapolt, az erjedés vége óta hidegen, frissen tartott sörökkel a kezedben csak azzal kell foglalkoznod, amiért jöttél. Minden zavaró körülmény nélkül élvezni a sörök felfedezését, vagy csak beszélgetni egyet a barátokkal néhány különleges és friss sör mellett. Jöhetsz baráti társasággal, családdal, nyitvatartási időben, vagy előre egyeztetett időpontban privát rendezvényre. Taproomunk számos programnak otthont ad, itt tartjuk az ízhiba kóstolókat, és itt lehet sörözni a főzdetúrák után is.

A 9. kerületben, Budapest belvárosától egy köpésre található Főzdénk és Taproomunk. Indusztriális környezetben kóstolhatod meg főzdefriss söreinket, és ha jól időzítesz szervezett programokon is részt vehetsz; főzdetúrán, ízhiba képzésen, sörkóstolón, koncerten. Ezekről az eseményekről Facebook oldalunkon vagy hírlevelünkre feliratkozva tájékozódhatsz.
Családoddal, barátaiddal jönnél, és a sörök mellett egy jó BBQ-t is elfogyasztanál? Bérelj grillt! Hozd magaddal a sütnivalód, és 7.500 Ft-ért mindent megkapsz, amire az elkészítéséhez szükséged lesz. 


Asztal vagy grill foglalás: event@fehernyul.hu

Taproom nyitvatartás: 
Péntek: 17:00-23:00

Szombat: 16:00-23:00

SÖRFŐZDE

A Fehér Nyúl egy rövid gerilla időszak után, 2017-ben lakta be Soroksári úti üzemét. A fő épület egy korábbi textilgyár részét képezte, itt található maga a sörfőzde, az irodánk és persze a főzőházzal közös térben helyt kapott Taproom is. Ez az Üreg magja, termelőüzem mellet egyben hangulatos közösségi tér is. A gyártelepen található még több raktárunk, a nyári időszakban a fedett teraszunk, és ez még nem minden! Sikeres crowdfunding kampányunk nyomán további bővítésekre nyílt lehetőségünk, amiket 2023-ban tervezünk realizálni.


Kérdéssel fordulnál hozzánk? Kollégáink az info@fehernyul.hu email címen várják megkeresésed!