Nyúlblog

A legjobb sörkorcsolyák
Lássuk be, egy átsörözött este után felkelve nem csak az előző nap elfogyasztott ital mennyisége határozza meg, hogy produktívan indulunk-e neki a napnak, vagy félholtan próbálunk kivergődni a paplan alól legalább a wc-ig, megőrzendő a maradék méltóságunkat. Az, hogy mivel tömjük a bendőnk ivás közben, szintén fontos szempont!
Főzdetúra
2022-ben nem nagy meglepetés, hogy egy kisüzemi sörfőzdében lehetőség van üzemlátogatásra. Házisörfőzők, gasztrobloggerek, beergeekek mind megfordulnak nálunk. De ez a poszt nem nekik szól, hiszen ők már tudják miről is van szó. Nem, kedves Olvasó, ez a poszt azoknak szól, akik nem tudják, miért érdemes részt venni egy ilyen túrán, és mire számíthatnak, ha ellátogatnak hozzánk!
Hordóérlelés
Manapság mégis egyre gyakrabban találkozhatunk modern kisüzemi sörfőzdékben különböző fahordókkal, egészen más szerepkörben.
Ízhiba workshop
Volt már olyan, hogy belekóstoltál egy sörbe, és valami nem odavaló, furcsa ízt éreztél? Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem a te eseted volt az a fajta, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál.
Crowdfunding
Több helyen is kommunikáltuk már, hogy belevágtunk egy crowdfunding kampányba. Az alábbiakban szeretnénk egy kicsit bővebben kifejteni a döntés hátterét, terveinket, céljainkat.  

Elmúltál 18 éves?