NE FELEDD! 20 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

Ízhiba Workshop
Ízhiba Workshop
9 990 Ft

Ízhiba Workshop

ONLINE LETÖLTHETŐ TERMÉK! - kérjük, hogy a termék megvásárlásakor a 'Személyes átvétel' szállítási módot válaszd! A sikeres vásárlás után a profilodon megjelenik egy letölthető jegy. Ezt nem szükséges kinyomtatni, a helyszínen a neved és email címed alapján történik az azonosítás.

Megesett már veled, hogy egy sör nem nyerte el a tetszésed? Meg tudod indokolni, hogy miért? Persze lehet, hogy csak az adott típus nem jön be a te ízlésednek, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál, ami elrontotta az összképet! Hazánkban egyedülálló „Ízhiba Workshop” képzésünk célja, hogy megismertessük a lelkes sörfogyasztókat 12 kiemelt íz és aromakomponenssel, miközben megtanítjuk, hogy melyik vegyület miként kerülhet a kész sörbe. A program során átvesszük a sörfőzés fontos állomásait, bemutatjuk a professzionális kóstolás menetét és tippeket adunk a leendő tudatos fogyasztóknak miként védhetik a pénztárcájukat és egészségüket, ha sörözésre kerül sor. A programot a témában jártas, felkészült előadóink vezetik és nagyjából két óra hosszú. Bővebben olvasnál a képzésről?

Van egy blogposztunk a témában, amit ide kattintva elérsz!

Helyszín: az Üreg – a Fehér Nyúl Sörfőzde Taproomja (1095. Bp, Soroksári út 110-112)
Tömegközlekedéssel érkeznél? A 2B vagy az 51-es villamossal érkezve a Hentes utcai megállónál, míg a 23 és 55-ös buszokkal a Beöthy utca megállónál kell leszállni, és pár percen belül már a kezedben is lehet kedvenc Fehér Nyúl söröd!
Kezdés: 18:00 óra. Kérünk, hogy a kezdés előtt 5-10 perccel érkezz, hogy legyen idő a regisztrációra.

A sikeres vásárlás után a profilodon megjelenik egy letölthető jegy. Ezt nem szükséges kinyomtatni, a helyszínen a neved és email címed alapján történik az azonosítás.

Raktáron
9 990 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek