NE FELEDD! 25 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

Zárva az Üreg!

Szeptember második hétvégéjét is a kitelepüléseknek szenteljük, így a Taproom ekkor zárva tart. Hol találkozhatsz akkor velünk?
Ismét itt a KRAFT Feszt, ahol a hazai sörkultúra krémes habjával találkozhatsz, legkiválóbb söreik társaságában. Mi idén is izgalmas új tételekkel, és szelektált hordóérlelt vintidzsekkel készülünk.
A szombatot fűszerezi, és akkor már egyből le is süti a Füstös Nyúl Kupa záróversenye és egyben a 2023-as Magyar Bajnokság utolsó állomása! A dunaharaszti Trezor ad ezúttal otthont Magyarország egyetlen nemzetközi, SCA akkreditált steaksütő versenysorozatának. A szakácsok már lázasan készülnek a megmérettetésre, és a szervezők is beleadnak mindent a fináléba. Az izgatott szurkolókat pedig most is számtalan érdekességgel és finomsággal várja a Pit Stop, hiszen a Kupa támogatói és az iparág képviselői számos előadással, tréninggel, valamint finom falatokkal várják a látogatókat. A hangulatot pedig az egekig fokozza a lángoló nagybőgőkön érkező Dynamite Dudes. A tüzes számok mellé hideg frissítővel pedig a Fehér Nyúl és a Jameson Whiskey bárjában szerelkezhettek fel.
Ha pedig a fine dining világa vonz, Tatán a helyed. Meghívást kaptunk a Stílusos Vidéki Éttermiség idei nagyrendezvényére. A két Michelin csillagos Platán Gourmet Étterem ad otthont a 13. SVÉT-nek, ahol az ország legjobb éttermeihez és séfjeihez kerülhetsz közelebb. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az ország több, Michelin csillaggal és Dining Guide-díjjal is elismert étterme is minket választott kisüzemi sörbeszállítónak, és a meghívás is azt jelzi számunkra, hogy ezeket a kapcsolatokat még tovább bővíthetjük.

Facebook esemény

 

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek