NE FELEDD! 20 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

Fehér Nyúl TAPROOM

A Taproom a sörfőzdében kialakított kóstoló helyiség, ahol legfrissebb söreinket kóstolhatod csapról, dobozból vagy palackból. Nem létezik ennél autentikusabb helyszín a sörözésre. A főzőház mellett ülve, szakértő személyzet által csapolt, az erjedés vége óta hidegen, frissen tartott sörökkel a kezedben csak azzal kell foglalkoznod, amiért jöttél. Minden zavaró körülmény nélkül élvezni a sörök felfedezését, vagy csak beszélgetni egyet a barátokkal néhány különleges és friss sör mellett. Jöhetsz baráti társasággal, családdal, nyitvatartási időben, vagy előre egyeztetett időpontban privát rendezvényre. Taproomunk számos programnak otthont ad, itt tartjuk az ízhiba kóstolókat, és itt lehet sörözni a főzdetúrák után is.

A 9. kerületben, Budapest belvárosától egy köpésre található Főzdénk és Taproomunk. Indusztriális környezetben kóstolhatod meg főzdefriss söreinket, és ha jól időzítesz szervezett programokon is részt vehetsz; főzdetúrán, ízhiba képzésen, sörkóstolón, koncerten. Ezekről az eseményekről Facebook oldalunkon vagy hírlevelünkre feliratkozva tájékozódhatsz.
Családoddal, barátaiddal jönnél, és a sörök mellett egy jó BBQ-t is elfogyasztanál? Bérelj grillt! Hozd magaddal a sütnivalód, és 5.500 Ft-ért mindent megkapsz, amire az elkészítéséhez szükséged lesz. 


Asztal vagy grill foglalás: event@fehernyul.hu

Taproom nyitvatartás: 
Péntek: 17:30-22:00
Szombat: 16:00-22:00

Főzdetúra

Betekintést nyernél a Fehér Nyúl kulisszái mögé? Érdekel a sörgyártás általában, és hogy mi teszi a söreinket olyan egyedivé? Akkor ezt a programot neked találtuk ki! Főzdetúráink során nem csak a sörfőzés elméletét ismerheted meg, de szakképzett túravezetőink bemutatják a teljes üzemi gépparkot, kiemelve az egyedi megoldásainkat. Az interaktív túra mellett ráadásul egy 5 tételből álló kóstolót is tartunk a résztvevőknek, így mélyítve el a megszerzett ismereteket! Érdekesen hangzik?

Még részletesebben írunk a programról az egyik blogposztunkban, amit ide kattintva érsz el!

Helyszín: az Üreg – a Fehér Nyúl Sörfőzde Taproomja (1095. Bp, Soroksári út 110-112)
Tömegközlekedéssel érkeznél? A 2B vagy az 51-es villamossal érkezve a Hentes utcai megállónál, míg a 23 és 55-ös buszokkal a Beöthy utca megállónál kell leszállni, és pár percen belül már a kezedben is lehet kedvenc Fehér Nyúl söröd!
Kezdés: 18:00 óra. Kérünk, hogy a kezdés előtt 5-10 perccel érkezz, hogy legyen idő a regisztrációra.
A sikeres vásárlás után a profilodon megjelenik egy letölthető jegy. Ezt nem szükséges kinyomtatni, a helyszínen a neved és email címed alapján történik az azonosítás.

Ízhiba Workshop

 

Megesett már veled, hogy egy sör nem nyerte el a tetszésed? Meg tudod indokolni, hogy miért? Persze lehet, hogy csak az adott típus nem jön be a te ízlésednek, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál, ami elrontotta az összképet! Hazánkban egyedülálló „Ízhiba Workshop” képzésünk célja, hogy megismertessük a lelkes sörfogyasztókat 12 kiemelt íz és aromakomponenssel, miközben megtanítjuk, hogy melyik vegyület miként kerülhet a kész sörbe. A program során átvesszük a sörfőzés fontos állomásait, bemutatjuk a professzionális kóstolás menetét és tippeket adunk a leendő tudatos fogyasztóknak miként védhetik a pénztárcájukat és egészségüket, ha sörözésre kerül sor. A programot a témában jártas, felkészült előadóink vezetik és nagyjából két óra hosszú. Bővebben olvasnál a képzésről?

Van egy blogposztunk a témában, amit ide kattintva elérsz!

Helyszín: az Üreg – a Fehér Nyúl Sörfőzde Taproomja (1095. Bp, Soroksári út 110-112)
Tömegközlekedéssel érkeznél? A 2B vagy az 51-es villamossal érkezve a Hentes utcai megállónál, míg a 23 és 55-ös buszokkal a Beöthy utca megállónál kell leszállni, és pár percen belül már a kezedben is lehet kedvenc Fehér Nyúl söröd!
Kezdés: 18:00 óra. Kérünk, hogy a kezdés előtt 5-10 perccel érkezz, hogy legyen idő a regisztrációra.
A sikeres vásárlás után a profilodon megjelenik egy letölthető jegy. Ezt nem szükséges kinyomtatni, a helyszínen a neved és email címed alapján történik az azonosítás.