Szortiment
A méltán híres Rafa savanyított IPA dupla változatának második kiadása; két évvel az előző főzet után leporoltuk a receptet, átdolgoztuk a tapasztalataink alapján, így most egy még kifinomultabb Dupla Rafa kerülhet a poharadba!
A Fehér Nyúl Brewery & Taproom és a The Garden Brewery budapesti kollaborációjából született sós-vaníliás Imperial Pastry Stout. Horvát barátainkkal közösen alkotott sörünk kifejezetten testes, krémes és a madagaszkári vaníliának, valamint a tengeri sónak köszönhetően rendkívül izgalmas ízvilágot is kapott!
Igazi felüdülés a melegben; a sós-savanyú gose alapot kiválóan egészíti ki a frissen reszelt gyömbér intenzív aromája és íze.
Uenukuról, a polinéz szivárványistenről kapta a nevét ez a blendelt hordóérlelt Imperial Stout. A tartályérlelés után három részre osztottuk szét a sört; két jamaicai rumos (egy szűz és egy használt tölgy) és egy Martinique Rum hordóbaban pihentek a hányadok. 8 hónap után újra egyesítettük a főzetet, így egy rendkívül komplex, rumos jegyekben bővelkedő nehézfiú lett az eredmény!
Banános, vaníliás Session Pastry NEIPA. Elképesztő mennyiségű banánpüré, valódi vanília és Sabro komló dolgozik össze azért, hogy egy igazi, trópusi gyümölcsös koktélsört kortyolgathass!
A lengyel Browar Jana képviselőivel közösen megalkotott session NEIPA. A könnyed, jó ivású sör ízesítéséért hazánkban kuriózumnak számító Izabella és Amora Preta fajták felelnek. Fenyős, trópusi gyümölcsös, szedres ízek és aromák várják a kíváncsi kóstolókat
Intenzív gyümölcsösség, amit kiegyensúlyoz a laktózból eredő joghurtos krémesség. Savanyúság háttérbe szorul, igazi pastry tétel.
Az Uenuku alapját is képező Imperial Stoutot ehhez a sörhöz Kentucky Bourbon hordókban érleltük, majd blendeltük. A krémes test mellé kiválóan párosulnak a bourbon jegyei!
Narancs és vanília találkozása egy erős, sour alappal; komplex savanyú profil, intenzív citrusos jegyek és a laktózmenteség ellenére is kellemes testesség jellemzi.
Ezt a közepes erősségű Cold IPA-t klasszikus amerikai komlófajtákkal ízesítettük. A Cascade, Citra, Amarillo és Centennial fajták citrusos, gyantás ízvilága kiválóan passzol a Basmati rizzsel felturbózott száraz, de kellemes kortyérzetű testhez.
Ezt a húsvéti milk stoutot mindenki kedvenc csokitojásának ízvilága ihlette: a kakaóbab és a vanília aromája teszi igazán ellenálhatatlanná ezt a krémes, testes sörkülönlegességet!
Alapja ugyanaz az Imperial Stout, amire Uenuku és Tagaloa is épül. Ezúttal a blendeléshez bourbon és brandy hordókban érlelt hányadokat használtunk fel, egy izgalmas, karakteres ízprofilért.
Nem spóroltunk semmin! A Glam Stout egy igazi kuriózum; 4,9% alkoholtartalom 15,3 balling eredeti extrakttartalomból. Magyarra fordítva: masszívan malátás, testes, és mindezt laktóz nélkül! Az éjfekete alapot ráadásul brazil, El Salvador specialty kávéval ízesítettük egy kimagasló stout élmény eléréséhez!
Egy igazán különleges tétel a Fehér Nyúl hordóérlelt szériájából. Egy kifejezetten száraz búzabort párosítottunk egy Chardonnay hordóval. Az eredmény? Egy, a hordóból érkező boros jegyeket maximálisan kiemelő, jelentős mélységgel rendelkező ital, amivel csak nagyritkán találkozik a sörös közönség.
A Fehér Nyúl közösségi finanszírozási kampányában résztvevőkkel közösen megalkotott recept alapján készült NEIPA, El Dorado és Mosaic komlókkal. A Backstage sorozatunk első tagja.
Testes, amolyan félédes beütésű, narancssárga színű, selymes kortyérzetű sörkülönlegesség. Ízében egyszerre jelennek meg a kandírozott gyümölcsök és az amúgy belga sörökre hajazó, fűszeres fenolosság.