Szortiment
Tetemes mennyiségű keksz és laktóz, no meg friss lime és valódi vanília: nem mindennapi kombináció, amit részben a lime pie desszert, részben a Lime Tears sörünk inspirált.
Az Uenuku alapját is képező Imperial Stoutot ehhez a sörhöz Kentucky Bourbon hordókban érleltük, majd blendeltük. A krémes test mellé kiválóan párosulnak a bourbon jegyei!
A méltán híres Rafa savanyított IPA dupla változatának második kiadása; két évvel az előző főzet után leporoltuk a receptet, átdolgoztuk a tapasztalataink alapján, így most egy még kifinomultabb Dupla Rafa kerülhet a poharadba!
Klasszikus West Coast IPA az Üregből! Száraz, határozott keserű és a stílusnak megfelelő, citrusos-gyantás ízvilág, köszönhetően a felhasznált Magnum, Citra, Simcoe, Amarillo, Eclipse komlóknak.
Alapja ugyanaz az Imperial Stout, amire Uenuku és Tagaloa is épül. Ezúttal a blendeléshez bourbon és brandy hordókban érlelt hányadokat használtunk fel, egy izgalmas, karakteres ízprofilért.
A Fehér Nyúl Brewery & Taproom és a The Garden Brewery budapesti kollaborációjából született sós-vaníliás Imperial Pastry Stout. Horvát barátainkkal közösen alkotott sörünk kifejezetten testes, krémes és a madagaszkári vaníliának, valamint a tengeri sónak köszönhetően rendkívül izgalmas ízvilágot is kapott!
Testes, amolyan félédes beütésű, narancssárga színű, selymes kortyérzetű sörkülönlegesség. Ízében egyszerre jelennek meg a kandírozott gyümölcsök és az amúgy belga sörökre hajazó, fűszeres fenolosság.
Papaya és ribizli - trópusi és erdei. A valódi gyümölcs, a keksszel és laktózzal hizlalt test. Krémes különlegesség az Üregből.
Csavar a klasszikus stíluson, ez a kísérleti saison uborkával, lime-al és rózsaborssal lett fűszerezve.
Ezt az imperial gyümölcsös sour sört a Tiki koktélok színes világa inspirálta. Narancs, maracuja és mandula teszi különlegessé a 8,3%-os 19.9°B extrakttartalmú ital ízvilágát.
Nem spóroltunk semmin! A Glam Stout egy igazi kuriózum; 4,9% alkoholtartalom 15,3 balling eredeti extrakttartalomból. Magyarra fordítva: masszívan malátás, testes, és mindezt laktóz nélkül! Az éjfekete alapot ráadásul brazil, El Salvador specialty kávéval ízesítettük egy kimagasló stout élmény eléréséhez!
Uenukuról, a polinéz szivárványistenről kapta a nevét ez a blendelt hordóérlelt Imperial Stout. A tartályérlelés után három részre osztottuk szét a sört; két jamaicai rumos (egy szűz és egy használt tölgy) és egy Martinique Rum hordóbaban pihentek a hányadok. 8 hónap után újra egyesítettük a főzetet, így egy rendkívül komplex, rumos jegyekben bővelkedő nehézfiú lett az eredmény!
Egy igazán különleges tétel a Fehér Nyúl hordóérlelt szériájából. Egy kifejezetten száraz búzabort párosítottunk egy Chardonnay hordóval. Az eredmény? Egy, a hordóból érkező boros jegyeket maximálisan kiemelő, jelentős mélységgel rendelkező ital, amivel csak nagyritkán találkozik a sörös közönség.
A Fehér Nyúl közösségi finanszírozási kampányában résztvevőkkel közösen megalkotott recept alapján készült NEIPA, El Dorado és Mosaic komlókkal. A Backstage sorozatunk első tagja.