NE FELEDD! 25 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk!

TARTSD NÁLUNK A CSAPATÉPÍTŐDET!

Kiszakadnál az irodai környezetből?
Valami egészen különlegesre vágysz?

Szervezd az Üregbe csapatépítődet!

Hétvégén vár a Fehér Nyúl kóstolóterme, az Üreg, ahol indusztriális környezetben sörözhettek közvetlenül a főzőház mellett néhány korsó kraft sör társaságában.

PROGRAMOK

Természetesen, ha csak jönnétek sörözni egy jót, arra is van lehetőség, ám van néhány program ötletünk, amivel szerintünk fel lehetne dobni a csapatépítőt!

VEZETETT SÖRKÓSTOLÓ

Kóstold végig a főzdefriss tételeinket csapról, miközben elmesélünk mindent, amit az egyes sörökről tudni érdemes! A kóstoló 5 x 1,5 dl sört tartalmaz fejenként. 

Időtartam: 1 óra

FŐZDETÚRA

Betekintést nyernél a Fehér Nyúl kulisszái mögé? Érdekel a sörgyártás általában, és hogy mi teszi a söreinket olyan egyedivé? Akkor ezt a programot neked találtuk ki! Főzdetúráink során nem csak a sörfőzés elméletét ismerheted meg, de szakképzett túravezetőink bemutatják a teljes üzemi gépparkot, kiemelve az egyedi megoldásainkat.

Még részletesebben írunk a programról az egyik blogposztunkban, amit ide kattintva érsz el!

A program tartalmaz egy vezetett sörkóstolót is, ami 5 x 1,5 dl sört jelent.

Időtartam: 1,5 - 2 óra

 

ÍZHIBA WORKSHOP

Megesett már veled, hogy egy sör nem nyerte el a tetszésed? Meg tudod indokolni, hogy miért? Persze lehet, hogy csak az adott típus nem jön be a te ízlésednek, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál, ami elrontotta az összképet! Hazánkban egyedülálló „Ízhiba Workshop” képzésünk célja, hogy megismertessük a lelkes sörfogyasztókat 12 kiemelt íz és aromakomponenssel, miközben megtanítjuk, hogy melyik vegyület miként kerülhet a kész sörbe. A program során átvesszük a sörfőzés fontos állomásait, bemutatjuk a professzionális kóstolás menetét és tippeket adunk a leendő tudatos fogyasztóknak miként védhetik a pénztárcájukat és egészségüket, ha sörözésre kerül sor. A programot a témában jártas, felkészült előadóink vezetik és nagyjából két óra hosszú. Bővebben olvasnál a képzésről?

Van egy blogposztunk a témában, amit ide kattintva elérsz!

Időtartam: 2 - 2,5 óra

 

 

 

Árajánlatot kérek!

 

Időpont egyeztetés: event@fehernyul.hu
Telefonszám: +36 304 298 667

Címünk: 1095 Budapest, Soroksári út 110-112.

Válassz programjaink közül, vagy csak
iszogassatok és vacsorázzatok egy jót nálunk!


Várunk benneteket Taproomunkban!